Esimerkki ryhmämatkasta Gardajärvelle, Pohjois-Italian helmi

Matka-aika: 4 yötä

Matkakohde: Gardajärvi, Italia

Ryhmän koko: 30 henkilöä 

Lentoaikataulut:

Oulu Helsinki 06:00 – 07:00

Helsinki Milano 08:00 – 10:05

Milano Helsinki 19:00 – 22:55

Helsinki Oulu 23:50 – 00:50 (maanantain puolella)

Hintaan sisältyy

- Lennot Finnairin reittikoneella turistiluokassa

- Majoitus jaetussa 2hh, 4 yötä

- Puolihoito (3 ruokalajia, ei juomia)

- matkaohjelman mukaiset retket (suomeksi opastettuna)

- Venetsian retki

- Italian kaupunkivero

- Verot ja viranomaismaksut

- 1 matkalaukku 23kg ruumaan /hlö

Matkan hinnat edellyttävät vähintään 30 matkustajaa.

Matkan hinta: 1425 € / henkilö

Lisämaksusta: 1hh lisämaksu 104e/hlö/4 yötä.

Hotellitiedot: Hotelli Bonotto ***3 / Viale Gramsci 40, 25015 Desenzano del Garda

Muutaman minuutin kävelymatkan päässä Desenzanon keskustasta ja rantakadulta sijaitseva uudehko turistiluokan hotelli, jossa 46 huonetta. Huoneissa minimalistinen sisustus, ilmastointi, äänieristys, tv, tallelokero ja minibaari. Hotellissa hissi, oleskelutilat ja TV-huone, baari, aamiaishuone. Hotellin terassilta on panoraamanäköala järvelle, yleisissä tiloissa on ilmainen Wi-Fi.

 

päivä 1

Saapuminen aamulennolla Milanoon Malpensan lentokentälle, jossa opas bussin kanssa ryhmää vastassa ja lähtö kohti Gardajärveä ja Salòn kaupunkia. Täällä pysähdymme lounaalle Jaana Nakarin omistamaan kauniseen designhotelliin Villa Arcadioon upeiden maisemien keskelle. Kevyen lounaan jälkeen tutustumme tilan ympäristöön Jaanan johdolla. Vierailun jälkeen jatkamme matkaa hotelliin Desenzanoon. Majoittuminen hotelliin ja iltakävely Desenzanon keskustaan sekä rantakadulle.

päivä 2

Aamulla jalkaisin laivasatamaan, josta lähdetään käymään järven eteläpäässä Sirmionen niemellä. Sirmione oli tunnettu kylpyläkeskuksena jo roomalaisten aikana ja siellä oletettavasti runoilija Catulluksella oli huvilansa, jonka rauniot ovat edelleen olemassa. Sirmionen katukuvaa hallitsee komea Scala-linna ja aika kuluu mukavasti pikkupuodeissa ostoksia tehden taikka katukahvilassa ilmapiiristä sekä cappuccinosta nauttien. Paluu iltapäivällä laivalla takaisin majapaikkaan.

päivä 3

Vapaata ohjelmaa.

päivä 4

Retki Adrianmeren kuningattaren luokse, Venetsiaan! Aamulla ajomatkaa vie itää kohden ja Venetsiaan saavuttaessa jätetään autoliikenne päiväksi, siirrytään vetten päälle taksiveneeseen, joka vie nopeasti laguunin halki pyhän Markuksen aukiolle Venetsian keskustaan. Siellä nähdään kaikki kuuluisat, arvokkaat rakennukset ja pyhän Markuksen kirkkoon poiketaan myös sisälle, lisäksi käydään lasinpuhaltamossa seuraamassa miten Muranolasi saa muotonsa. Vierailun jälkeen omaa aikaa lounaaseen ja kiertelyyn kapeilla kujilla. Iltapäivän loppupuolella taksivene tuo jälleen mantereelle ja illan suussa palataan bussilla takaisin majapaikkaan. Ilallisen aikana ryhmälle esiintyy musiikkiduo n.1,5-2h ajan.

päivä 5

Aamiaisen jälkeen jätämme Desenzanon ja otamme suunnaksi Milanon. Perille saavuttuamme teemme noin 1,5h kaupunkikierroksen, jonka aikana tutustumme Milanon tärkeimpiin nähtävyyksiin ja samalla kuulemme sen historiasta ja nykypäivästä. Ydinkeskustassa näemme mm. Visconti- suvun marmorista rakennuttaman tuomiokirkon, Duomon (ulkoapäin), joka edustaa puhtainta goottista tyyliä Pohjois-Italiassa. Viktor Emanuelin galleriakäytävää pitkin kävelemme La Scala-teatterin aukiolle, jossa näemme maailman ehkä kuuluisimman oopperatalon. Näemme myös mahtipontisen Castello Sforzescon, joka oli Viscontien ja Sforzien asuinlinna. Nykyisin linnassa on museo, jossa mm. Michelangelon viimeinen Pieta-veistos (sisäänpääsy lisämaksusta). Yhteisen kierroksen päätteeksi vapaa-aikaa omatoimiseen lounaaseen ja n. klo 16:00 siirrymme Malpensan lentokentälle, josta kotiinpaluu Finnairin iltalennolla.


Tämä on alustava tarjous ryhmälle räätälöidystä matkasta. Voimme tehdä tarjouksen vastaavasta matkasta myös toiselle ajankohdalle ja erikokoiselle ryhmälle. Hinta sitoumuksetta.

Vastaamme mielellämme matkaan liittyviin kysymyksiin, joten älkää epäröikö ottaa yhteyttä :)


< Takaisin edelliselle sivulle