Matkatarina Pilates- ja Asahimatkasta Teneriffalle 6-12.11.2014

Kohteena ryhmällä oli Playa de Las Americas, Teneriffan etelä osassa ja hotellina Troya ****.

 

Matka onnistui hienosti!!!! Olisi kannattanut jäädä kahdeksi viikoksi ja kyllä paluu arkeen on ollut vaikeaa, herään joka yö neljän aikaan - jäin Teneriffan aikaan. Kaikki olivat mielestäni tyytyväisiä! Ainakin kyselyitä tuli jo, että järjestetäänkö uudelleen ensi vuonna.

Hotelli oli oikein hyvä ja allas ihana!!!! Hotellihan oli upealla paikalla, ovelta 80 m ja oltiin rantabulevardilla ja hiekkarannalla. Siisti hotelli, ei mitään meluhäiriöitä, miellyttävä palvelu. Altaalla oli järjestettyä ohjelmaa vesijumppia, ammuntaa, tanssia. Auringonottoa altaalla ja 1 krsen terassilla. Iltaohjelma oli hyvää hotellilla, ei paljoa tarvinnut muualle yöelämään mennä.

Aamupalat loistavat, päivällinen hieman heikompi kuin edellis vuonna (Gran Canarian puolella) mm. kahvia ei ollut päivällisellä tarjolla (sehän meille suomalaisille on kova juttu) mutta sitä sai baarista ja salaattipöytä oli hieman heikompi. Riittävästihän ruokaa kyllä oli ja saatiin hyvää palvelua, mm. kun halusimme pöydän 19 hengelle su päivälliselle oli se koristeltu niin kauniiksi.Rakastuin rantabulevardiin!!!! Ihana oli istuskella nurmella tai penkeillä tai ravintolassa ja katsella ihmisiä ja surffareita, lueskella ja vain nauttia. Käveltiin ihan hirveesti!
Roikuin veneen perässä laskuvarjolla 100 m korkeudessa-se oli niiin sykähdyttävän ihanaa. Käytiin 3 tunnin purjehdusreissu missä näimme pallopäävalaita, pysähdyimme lahdenpoikamaan syömään ja snorklaamaan. Mainingit oli valtavat avomerellä ja kun kuulin että allamme on 2000 m vettä katosi henkinen uimataitoni (olen sentään entinen suomen huippu-uimari), se oli outo tunne.


Uimarannat oli huippukunnossa. Yhdeksältä olimme rannassa harjoittamassa Asahi-Joogaa. Ympärille alkoi muodostumaan pieniä varjoryhmiä ja osa auringonpalvojista kysyivät lupaa saada osallistua mukaan. Asahin jälkeen juoksimme hetkeksi mereen ja sitten 10.15 hotellille Pilatestunnille 75 minksi. Puoliltapäiviltä porukka oli sitten vapaa touhuamaan omia juttuja.Suosittelen hotellina ja paikkana. Ensi vuonna uudestaan tuonne! Pidin Americanoksesta paikkana enemmän kuin Gran Canariasta ja Cristianos siinä lähellä oli kaunis paikka. Se oli tuo rantabulevardi, kun vei sydämeni. Muutaman illan olen istunut koneella ja katsellut vuokrattavien yksiöiden hintoja-kk Americanoksessa ei olisi hullumpi juttu ensi vuoden vaihteessa!Kiitos sinulle matkajärjestelyistä Henna, hyvin olit paikan valinnut!

Ulla