MYYNNISSÄ: Kolmen maan kierros Kroatia Bosnia-Herzegovina Montenegro

Lataa esite tästä.

Matka-aika: 9. – 16.4.2021 (7 yötä, 8 päivää)

Matkakohde: Dubrovnik, Kroatia

Ryhmän koko: 30 henkilöä

Lentoaikataulut:

Oulu Helsinki 0550 – 0650
Helsinki Dubrovnik 0800 – 1000
Dubrovnik Helsinki 1050 – 1450
Helsinki Oulu 1550 – 1655

Hintaan sisältyy:

- Lennot Finnairin reittikoneella turistiluokassa
- 4* Hotelli jaetussa 2hh 7 yötä Dubrovnik
- Buffet aamiaiset hotellissa
- Upea ohjelma retkineen ja *lounaat retkillä (3 ruokalajia, lasi viiniä, vesi) **Illallinen viimeisenä päivänä lounaan sijasta
- Suomenkielinen opas kuljetuksissa ja retkillä
- Verot ja viranomaismaksut
- 1 matkalaukku 23kg ruumaan + 8kg käsimatkatavara /hlö
- Oulun Matkatoimiston matkanjohtaja mukana matkalla Oulun kentältä saakka

Matkan hinnat ja toteutuminen edellyttävät vähintään 25 matkustajaa.

 

Matkan hinta: 1698 € / henkilö
Laskutuslisä 15e sähköpostitse / 20e postitse lisätään matkan hintaan.

Ilmoittautuminen Oulun Matkatoimisto 08-336900 tai myynti@oulunmatkatoimisto.fi
Ilmoitathan nimesi siinä muodossa kuin passissa. Ensimmäinen virallinen etunimi ja sukunimi riittää.

Lisämaksusta: Yhden hengen huone +390eur.


Hotelli Lapad **** / Lapadska obala 37, Dubrovnik

Tämä kerrassaan ihana neljän tähden hotelli sijaitsee noin 3km päässä Dubrovnikin vanhasta kaupungista. Hotelli on restauroitu vuonna 2008. Huoneet ovat ylellisesti sisustettuja ja kaikissa huoneissa on ilmastointi, minibaari, tallelokero, LCD-TV, puhelin, WiFi sekä hiustenkuivaaja. Hotellin 100 vuotta vanhassa siivessä on kaunis viktoriaaninen julkisivu. Lämmin tunnelma takaa vieraille viihtyisän vierailun.

 

 

Päivä 1: Tervetuloa upeaan Kroatiaan – tutustuminen Dubrovnikin Vanhaan Kaupunkiin

Saapuminen matkanjohtajan johdolla Dubrovnikin lentokentälle, jossa bussi ja opas ryhmää vastassa. Kuljetus Dubrovnikin vanhaan kaupunkiin, jossa kaupunkikierros kävellen, kierroksen kesto noin 2 tuntia. Kävelykierroksen aikana tutustumme vanhan kaupungin parhaisiin paikkoihin ja nähtävyyksiin, historiaan ja kulttuuriin seikkaillen pienillä kapeilla kujilla. Kaupunkia ympäröimät muurit tarjoavat mahtavan näkymän vanhaan keskustaan tai sen edustalla kimaltavalle merelle. Matkan varrella näemme monta merkittävää rakennusta, kuten Rektorin palatsi, Sponzan palatsi, Pyhän Blasiuksen kirkko, Onofrion suihkukaivo, dominikaaniluostari, ja monia muita. Vierailemme sisällä katedraalissa ja Aarrekammiossa. Kierroksen jälkeen nautimme maittavan lounaan paikallisessa ravintolassa. Kuljetus hotellille. Ilta vapaata aikaa.

 

Päivä 2: Henkeäsalpaava Bosnia-Herzegovina Etäisyys Dubrovnik –Mostar n.150 km

Buffet aamiaisen jälkeen lähdemme kokopäiväretkelle kauniiseen Bosnia ja Hertsegovinaan. Nautimme lounaan retken aikana. Ajamme upeaa rannikkotietä pitkin, pieneen Po?itelj nimiseen kaupunkiin, joka on ollut aikoinaan turkkilainen linnoitus. Lyhyen levon jälkeen jatkamme ihanaan Mostariin, runouden, kiven ja uneliaiden pikkukujien kaupunkiin, joka on listattu UNESCOn maailman kulttuuriperintölistalle. Mostarissa on pieniä ja tunnelmallisia mukulakivikatuja ravintoloineen. Vanha bazaari, turkkilainen talo ja useat moskeijat antavat kaupungille erityisen tunnelman. Mostarin uusi „Vanha silta” on edelleen vierailijoiden ja kenties koko maan suosituin kohde. Opastetun kaupunkikierroksen jälkeen on vapaa-aika omatoimiseen tutustumiseen paikallisiin käsityöläistuotteisiin ja puoteihin. Illaksi paluu Dubrovnikiin.

 

Päivä 3: Vapaata aikaa Dubrovnikissa

Buffet aamiainen hotellissa. Vapaa päivä. Matkanjohtaja päivystää aamun ja antaa mielellään vinkkejä. Voit nauttia ihanasta päivästä esimerkiksi hotellin altaalla, Copacabanan rannalla noin 2km päässä tai leppoisasti kävellen tunnelmallisilla Dubrovnikin kaduilla.


Päivä 4: Huikea Montenegro Etäisyys Dubrovnik-Kotor (noin 90km), Cetinje ja Njegusi (Njegusi noin 120km)

Buffet aamiaisen jälkeen lähdemme kokopäiväretkelle Montenegroon. Nautimme lounaan retken aikana (kolme ruokalajia, lasi viiniä ja vesi) Kun koreat vuoret heijastuvat kristallinkirkkaassa meressä, avautuu henkeäsalpaava näky vuononmuotoiselle Kotorin lahdelle. Ajamme lahtea pitkin ohittaen pienet kylät kuten Risan tai Perast, ja saavumme satamakaupunkiin Kotoriin. Täällä teemme kaupunkikierroksen, jonka aikana voimme ihailla kaupungin nähtävyyksiä, kuten Pyhän Tripunin katedraali. Kaupungin muurit ja linnoitukset kuuluvat Unescon maailmanperintölistalle. Matkamme jatkuu Montenegron vanhaan kuninkaiden kaupunkiin, Cetinjeen, jossa vierailemme kuningas Nikolan museossa. Teemme pysähdyksen Njegusi-nimisessä kylässä, jossa maistelemme paikallisten valmistamaa juustoa ja kinkkua. Paluumatkalla ihailemme Budvan maisemia ja otamme lautan Kotorin lahden yli takaisin Dubrovnikiin.


Päivä 5: Dubrovnik vapaata aikaa

Buffet aamiainen hotellissa. Päivä vapaata. Matkanjohtaja päivystää ja antaa mielellään vinkkejä ja auttaa minne kannattaa lähteä. Kroatiassa on hyvät kulkuyhteydet ilmastoiduilla paikallisbusseilla ja lautoilla. Voit halutessasi lähteä tutustumaan esimerkiksi upealle Makarskan Rivieralle liikenteestä riippuen noin 2h päässä paikallisbussilla Dubrovnikista, matkan hinta noin 110HRK / suunta (noin 16eur).

 

Päivä 6: Dubrovnik –Rektorin palatsi ja Fransiskaanien luostari

Buffet aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme noin 3 tunnin retkelle Dubrovnikin vanhaan kaupunkiin. Bussi ja opas noutavat ryhmän hotellista. Tutustumme Fransiskaanien luostariin ja Rektorin palatsiin. Fransiskaanien luostari on yksi upeimmista ja parhaista esimerkeistä goottista ja romanesque arkitehtuuria Dubrovnikissa. Luostarin kirkossa järjestetään usein erilaisia konsertteja ympäri vuoden. Rektorin palatsi on yksi merkittävimmistä rakennuksista Dubrovnikissa, jossa yhdistyy gotiikan, renessanssin ja barokkin rakennuspiirteitä. Nykypäivänä rakennus toimii Dubrovnikin museona. Sisätiloissa säilytettiin vanhaa alkuperäistä kalustoa ja tunnelmaa. Esillä ovat myös aatelisperheiden muotokuvia ja vaakunoita, mestareiden maalauksia, tasavallan kolikkoja, kaupungin porttien alkuperäiset avaimet, ja lukuisat vanhat dokumentit. Retki päättyy Dubrovnikin keskustaan, jossa jokainen voi nauttia omatoimisen ja omakustanteisen lounaan. Paluu hotellille omatoimisesti.

 

Päivä 7: Upea iltaretki sisältäen 3 ruokalajin illallisen

Päivä vapaata aikaa nauttia Dubrovnikista ja tehdä esimerkiksi tuliaisostoksia.

Illalla lähdemme Dubrovnikin sisämaahan iltaretkelle. Nautimme 3 ruokalajin illallisen, johon sisältyy lasi viiniä ja vesi ja katselemme perinteistä kansanmusiikkiesitystä.

 

Päivä 8: Kotimatka

Buffet aamiainen hotellissa, jonka jälkeen kuljetus lentokentälle noin 25km. Finnairin paluulento Dubrovnikista kohti Helsinkiä.


 

 

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.


< Takaisin edelliselle sivulle