MYYNNISSÄ: Matka Pohjolan Venetsiaan - PietariinTule rakastumaan Pietariin, sen loisteliaaseen Tsaarien ajan historiaan, mahtaviin palatseihin, henkeäsalpaavan upeaan kulttuuriin ja valloittaviin museoihin. Oulun Matkatoimiston matkanjohtaja mukana Oulun lentokentältä saakka.

Lataa esite tästä.

Matka-aika: 15. - 18.4.2021(3 yötä)

Matkakohde: Pietari, Venäjä

Ryhmän koko: 20 – 40 henkilöä

Lentoaikataulut:

Oulu Helsinki 0550 – 0650
Helsinki Pietari 0755 – 0855
Pietari Helsinki 1845 – 1935
Helsinki Oulu 2025 – 2125


Matkaohjelma:

Torstai 15.4.2021
Tervetuloa Pietariin! Suomenkielinen oppaamme on meitä lentokentällä vastassa ja lähdemme kohti Pietarin keskustaa. Aloitamme opastetun kaupunkikierroksen, jonka aikana näemme tärkeimmät historialliset kohteet, kuten Talvipalatsi, Iisakin kirkko aukioineen, Pietari-Paavalin linnoitus kirkkoineen, Nevskyn pääkatu ja upeita palatseja. Kierros päättyy hotellille, jossa nautimme lounaan noin klo 12.30. Loppupäivä vapaata aikaa tutustua omatoimisesti Pietariin ja Vasilievskyn saareen. Voit lähteä matkanjohtajan johdolla kävelylle lähialueelle sekä illalliselle (omakustanteinen).


Perjantai 16.4.2021
Aamiainen hotellissa. Lähdemme tutustumaan Pietari-Paavalin linnoitukselle, jossa kävelykierros oppaan johdolla ja tutustuminen katedraaliin. Tässä katedraalissa on kaikkien Venäjän Tsaarien viimeinen leposija.

Siirrymme bussilla ”Kirkko veren päällä” eli Verikirkko. Tämä on yksi Pietarin kuuluisimmista kaupungin nähtävyyksistä. Se on rakennettu keisari Aleksanteri II murhayrityksen paikalle. Tällä paikalla keisari on haavoitettu kuolettavasti 1.3.1881. Tähän asti katedraalin sisälly säilytetään tsaarien veren jälkiä. Kirkon vieressä on tavallisesti taiteilijoita, elävää musiikkia sekä matkamuistomyyntiä. Voit jäädä kirkolle ja lähteä omatoimisesti lounaalle (omakustanteinen) ja tutustumaan kaupunkiin, tai voit tulla bussikuljetuksellamme takaisin hotellille. Iltapäivä ja ilta vapaata aikaa.

** Vinkki: kävele takaisin hotellille kuuluisaa Nevski Prospekt pääkatua pitkin ja piipahda välillä yhteen Pietarin viehättävimmistä kahviloista kahville aistimaan ihmisvilinää **

Mahdollisuus tilata lisämaksusta liput upeaan Pietarin balettiin tai oopperaan. Baletti/ooppera ohjelma ja hinta selviää kesän aikana.

 

Lauantai 17.4.2021
Aamiainen hotellissa. Lähdemme retkelle Eremitaasiin. Tutustumme oppaan johdolla hulppeaan taidemuseo Eremitaasiin. Eremitaasi on yksi maailman suurimmista museoista. Museossa on yhteensä 350 salia, jotka sijaitsevat viidessä, toinen toisiinsa yhdistetyissä rakennuksissa, päärakennuksenaan kuuluisa Talvipalatsi. Paluu hotellille ja vapaata aikaa. Voit lähteä matkanjohtajan johdolla omakustanteiselle lounaalle.


Iltaretkelle lähdemme ravintola Troikkaan. Bussi noutaa ryhmän illalliselle ravintola Troikkaan klo 19:00-23:00. Illallinen & Show ravintola Troikka. Ravintola "Troikka" sijaitsee aivan Pietarin historiallisessa keskustassa. Ravintola on ollut toiminnassa jo yli kolmekymmentä vuotta kunnioittaen Venäläistä ruoka- ja vieraanvaraisuusperinnettä. Troikassa vietetty ilta sisältää hyvän ruuan, juoman ja ohjelman lisäksi aitoa venäläistä lämpöä, sydämellisyyttä ja vieraanvaraisuutta.Sunnuntai 18.4.2021
Aamiainen hotellissa. Koko päivä vapaata aikaa Pietarissa.

** Vinkki: Pietarissa on yli 300 museota, jokaiselle jotakin. Päivä vierähtää mukavasti museoissa, tai voit lähteä kävelylle hotellin ympäristöön Vasilin saarelle. Vieraile Bolsoi Prospekt -puistokadulla, missä on muun muassa Andreaksen tori ja kauppahalli. Alueella myös mukavia kahviloita, missä kannattaa maistaa paikallista teetä. Kauppahallin edestä kohti metroasemaa kulkee kävelykatu.Tämä kävelykatu on tunnettu kauniin kirkkonsa ja lukuisten ravintoloidensa takia. Sen varrella on hyvä syödä minkälaisia ruokia tahansa, Nevski Prospektia edullisemmin hinnoin. **

Iltapäivällä kuljetus lentokentälle ja paluumatka Helsingin kautta Ouluun voi alkaa.


Hotelli Solo Sokos Hotel Vasilievsky **** 4 / V.o. 8 Liniya 11-13, Pietari
Solo Sokos Hotel Vasilievskyon ensimmäinen taidegalleria hotelli Pietarissa Vasilin saarella, lähellä Neva- jokea. Pääset Eremitaasille ja Nevsky Prospektille 5 minuutissa bussilla.

Solo Sokos Hotel Vasilievsky ei ole pelkästään tyylikkäät huoneet, pehmeät sängyt ja kätevä sijainti, vaan järjestämme nykytaiteen näyttelyitä. Solo Sokos Hotel Vasilievskyssa majoittuvat asiakkaamme aloittavat oman taidematkan.Säännöllisesti päivittyvään näyttelyynkuuluu maalauksia, veistoksia, grafiikkaa ja kuvia. Se kaikki kuvaa hotellin filosofiaa-taiteen ja kulttuurin sydäntä.

Hotellin huoneissa on tv, WiFi- yhteys, kylpyhuone ja teen/kahvinkeittovälineet.Hotellissa on useampi suosittu ravintola, missä voi ruokailla. Hotellissa on lisäksi kuntosali ja saunaosasto.Hintaan sisältyy:
- Lennot Finnairin reittikoneella turistiluokassa
- Majoitus jaetussa 2hh 3 yötä
- Ohjelman mukaiset retket suomenkielisen oppaan johdolla
- Ruokailut: aamiaiset x3, lounas x1, illallinen x1
- Elektroninen viisumi
- Verot ja viranomaismaksut
- 1 matkalaukku 23kg ruumaan + 8kg käsimatkatavara /hlö
- Oulun Matkatoimiston matkanjohtaja mukana matkalla

Matkan hinnat ja toteutuminen edellyttävät vähintään 20 matkustajaa.

Matkan hinta 1190 € / henkilö
100 € / henkilö alennus Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaalle
Laskutuslisä 15 euroa / lasku sähköpostiin tai 20 euroa / lasku kirjepostina lisätään matkan hintaan.

Lisämaksusta: Huone yhden hengen käyttöön +219 €.


Ilmoittautumiset

Oulun Matkatoimistoon

myynti@oulunmatkatoimisto.fi

08-336900


 
< Takaisin edelliselle sivulle