MYYNNISSÄ: Oulu-lehden lukijamatka Välimeren risteilylle

Lataa esite tästä.

Matka-aika: 6. – 13.10.2020 (7 yötä)

Ryhmän koko: 30 - 80 henkilöä

Risteily:  Barcelona (Espanja)-Civitavecchia (Italia)-Genova (Italia)-Marseille (Ranska)

Finnair lentoaikataulut:
Oulu Helsinki 1535 – 1635
Helsinki Barcelona 1725 – 2025
Barcelona Helsinki 1105 – 1600
Helsinki Oulu 1700 – 1800


Matkaohjelma:

6.10 Tiistai
Oulun Matkatoimiston matkanjohtaja vastaanottaa sinut Oulun lentokentällä ja lähdemme upealle matkalle Välimerelle. Lennämme Helsingin kautta Barcelonaan, jonne saavumme illalla. Kuljetus hotellille ja majoittuminen.

7.10 Keskiviikko
Aamiainen hotellissa omaan tahtiin ja muutama tunti vapaata aikaa Barcelonan tutustumiselle. Klo 11 lähdemme suomeksi opastetulle Barcelonan kaupunkikierrokselle. Retki päättyy satamaan noin klo 15 ja nousemme upean MSC Poesian kyytiin. Laiva lähtee Barcelonan satamasta klo 19.

Risteilyn aikana matkan hintaan sisältyy täysihoito; aamiainen, lounas, illallinen sekä välipalat laivan pääravintolassa ja buffet-ravintolassa. Laivalla järjestetään päivittäin useita tapahtumia ja viihdeohjelmaa, joka sisältyy matkamme hintaan.

8.10 Torstai
Meripäivä
, aikaa nauttia laivan palveluista ja viihdetarjonnasta. Nauti päivästäsi uima-altaalla tai kuntoile vaikkapa kuntosalilla, josta on huikea merinäköala. Nauti Broadway-tyylisistä esityksistä teatterissa. Tekemistä riittää jokaiselle!

9.10 Perjantai
Civitavecchia (Italia) klo 7-20.

Voit nauttia sataman läheisyydessä sijaitsevasta Civitavecchian pienestä kaupungista tai ottaa esimerkiksi lisämaksullisen retken (kansainvälinen) Roomaan! Seikkailumielinen lähtee Roomaan junalla, jonne on suora junayhteys Civitavecchiasta (1,5h).

10.10 Lauantai
Genova (Italia) klo 8-17.

Nauti Italiasta ja Genovan leppoisasta tunnelmasta. Genovan historiallinen kaupunki on kävelymatkan päässä satamasta. Lähde tutkimusmatkalle vanhan kaupungin sokkeloisille kujille ja tee ostoksia pienissä putiikeissa. Kävele rantakatua pitkin ja ihastele kauniita maisemia.

Lähde kävelylle matkanjohtajan johdolla tai omatoimisesti. Voit myös osallistua jollekin kansainvälisistä lisämaksullisista retkistä.

11.10 Sunnuntai
Marseille (Ranska) klo 8-18.

Ota bussi satamasta Marseillen keskustaan ja tutki Ranskaa! Kaupungin ykkösnähtävyys on kaupungin kaunis, vanha satama. Marseillen vanhasta satamasta lähtee kilometrin mittainen pääkatu, jonka varrella on kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Pääkatu päättyy kuuluisaan Saint Vincent de Paulin kirkkoon.

Lähde kävelylle Marseillen keskustaan matkanjohtajan johdolla tai omatoimisesti. Voit myös osallistua jollekin kansainvälisistä lisämaksullisista retkistä.

12.10 Maanantai
Palaamme Barcelonaan! Laiva saapuu Barcelonaan klo 9. Bussikuljetus hotellille. Koko päivä vapaata aikaa tutustua jo tuttuun Barcelonan suurkaupunkiin.

Lähde kävelylle Barcelonan viehättäville pikkukujille Goottilaiseen kaupunginosaan tai käy ihastelemassa Gaudin suunnittelemaa Sagrada Familia kirkkoa. Muista kävellä kaupungin pääkatua, Las Ramblasia pitkin Placa de Catalunyan aukiolta aina rantaan saakka.

13.10 Tiistai
Aikainen aamiainen hotellissa ja kuljetus lentokentälle. Lento Helsingin kautta Ouluun.


Matkan hinta: Majoittuminen ”Fantastica” hyteissä, hytit ovat normaaleja hyttejä ylemmillä kansilla ja miellyttävimmillä sijainneilla. Niihin sisältyy myös hyttipalvelu ympäri vuorokauden ilman toimitusmaksua.

Sisähytti: 1698 € / henkilö
Huone/hytti yhdenhengen käyttöön +760e

Ikkunallinen hytti merelle päin: 1810 € / henkilö
Huone/hytti yhdenhengen käyttöön +900e

Parvekkeellinen hytti merelle päin:1895 € / henkilö
Huone/hytti yhdenhengen käyttöön +998e

 

Laskutuslisä 15 euroa / lasku sähköpostiin tai 20 euroa / lasku kirjepostina lisätään matkan hintaan.

Lisämaksusta: Juomapaketit laivalla 19-39e/hlö/päivä. *lue lisää risteilytiedoista. Lisävuoteelliset hytit eri tilauksesta (yli kahden henkilön hytit).


Hintaan sisältyy:
Lennot Finnairin reittikoneella turistiluokassa Oulu-Helsinki-Barcelona menopaluuna
- Majoitus jaetussa 2hh Barcelonassa (2yötä) buffet aamiaisella
- Risteilyllä majoitus jaetussa ”Fantastica” hytissä (5yötä) täysihoidolla
- Ohjelman mukaiset kuljetukset ja opastukset Barcelonassa
- Verot ja viranomaismaksut
- 1 matkalaukku 23kg ruumaan + 8kg käsimatkatavara /hlö
- Oulun Matkatoimiston kokenut matkanjohtaja mukana matkalla

 

Matkan hinnat ja toteutuminen edellyttävät vähintään 30 matkustajaa. Pidätämme oikeuden aikataulun ja ohjelman muutoksiin.


Ilmoittautumiset Oulun Matkatoimistoon (Kirkkokatu 11 A 9, 4. krs., 90100 Oulu)

Voit ilmoittautua sähköpostilla matkalle mukaan: myynti@oulunmatkatoimisto.fi

Tai soittamalla: 08-336900

Palvelemme arkisin klo 10-16.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä minkä hyttityypin haluat sekä mahdollisen lisämaksullisen juomapaketti tilauksen. Nimet tulee olla siinä muodossa kuin passissa. Ensimmäinen virallinen etunimi ja sukunimi riittävät. Ilmoitathan myös syntymäaikasi, sähköpostisi, puhelinnumerosi ja kotiosoitteesi.
< Takaisin edelliselle sivulle