MYYNNISSÄ: Palautumisen ja voimaantumisen retriitti Grazalema, Espanja

Lähde palautumaan henkeäsalpaavan kauniiseen Grazaleman kylään, Sierra de Grazaleman luonnonpuistoon. Hotellin rauhallinen sijainti takaa palautumisen. Lähimpään kylään on matkaa 5km (Grazalema) ja lähimpään kaupunkiin 20km (Ronda). Hotellin alueella on pieni eläinfarmi sekä luomu puutarha, minne järjestetään hotellin toimesta vierailuja päivittäin. Hotellin välittömästä läheisyydestä alkaa eripituisia patikointireittejä, Grazalema onkin tunnettu vaelluksesta, luonnosta ja erityisesti Andalucian kasvilajeista sekä linnuista. 

Rentovillan johdolla tarjolla aamuisin herättävää aurinkojoogaa ja iltaisin hellittämisen joogaa. Päivät täyttyvät rentouttavilla ja kehoa avaavilla kehonhuoltotunneilla, luonnossa patikoimalla sekä hyvinvointiluennoilla. Viikon erityiskohteena jalkaterien hoito ja lihaskalvojen huolto. Helpot meditaatiohetket ja hengitysharjoitukset mahdollistavat keholle rauhan ja jännityksistä irti päästämisen. Valitse mieluisimmat osiot ja nauti.

Mottomme on: Sen minkä teet kehollesi, teet myös mielellesi. Ja sen minkä teet mielellesi, teet kehollesi.

Ohjaajat: Ingrid Sepp, joogaopettaja ja meditaatio-opettaja ja Jaana Heiskanen, joogaohjaaja, FasciaMethod-ohjaaja, Footbic-ohjaaja ja TRE-ohjaaja.

Lataa esite tästä.


EARLY BIRD ALENNUS 29.2 SAAKKA -100€/HLÖ.


 

Matka-aika: 16. – 23.10.2020 (6 yötä)

Matkakohde: Grazalema, Espanja

Lentoaikataulut:
16.10 Oulu Helsinki 1840 – 1940
16.10 Helsinki Malaga 2050 – 0025 (17.10)
23.10 Malaga Helsinki 0115 – 0645
23.10 Helsinki Oulu 0810 – 0910

Majoitustiedot: Hotelli Fuerte Grazalema **** 4 

Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla kauniissa Sierra de Grazaleman luonnonpuistossa. Lähimpään kylään on matkaa 5km (Grazalema) ja lähimpään kaupunkiin 20km (Ronda), jossa kannattaa ehdottomasti vierailla yhtenä päivänä. Lentokentälle on matkaa 88km. 

Hotelissa on 77 huonetta. Kaikissa huoneissa on parveke, joista on henkeäsalpaavat näkymät luonnonpuistoon. Huoneissa on myös ilmastointi, tv, minibaari, WiFi yhteys, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.

Hotellissa on uima-allas ja poreamme, ravintola ja kaksi baaria. Kaikissa voit nauttia samaan aikaan upeista näköaloista luonnonpuistoon. Hotellin alueella on pieni eläinfarmi sekä luomu puutarha, minne järjestetään hotellin toimesta vierailuja päivittäin. Lisämaksusta voit osallistua myös hotellin järjestämille kokkauskursseille, flamenco tunneille tai Sangria ja Gazpacho kursseille.

Hotellin välittömästä läheisyydestä alkaa eripituisia patikointireittejä, Grazalema onkin tunnettu vaelluksesta, luonnosta ja erityisesti Andalucian kasvilajeista sekä linnuista. Voit myös lisämaksusta lähteä hevosvaellukselle, kanotoimaan tai kiipeilemään.

 

 

Hintaan sisältyy:

- Lennot Finnairin reittikoneella turistiluokassa
- Majoitus jaetussa 2hh 6 yötä, paluupäivänä huoneet saa pitää iltaan saakka
- Aamiaiset hotellissa
- Edestakaiset lentokenttäkuljetukset Espanjassa
- Verot ja viranomaismaksut
- 1 matkalaukku 23kg ruumaan + 8kg käsimatkatavara /hlö
- Retriitin laadukas ohjelma Rentovillan johdolla


Matkan hinta: 1590 € / henkilö
Alennus Helsingistä lähtevälle -110e/hlö.
Laskutuslisä 15 euroa / lasku sähköpostiin tai 20 euroa / lasku kirjepostina lisätään matkan hintaan.


Lisämaksusta: Huone yhden hengen käyttöön +280€.
Puolihoitolisä +170e/hlö/viikko sisältäen buffet illallisen ja kivennäisveden ruokajuomana. Illallinen tarjoillaan klo 20-22.30.


Ilmoittautumiset ja lisätiedot Oulun Matkatoimistosta

myynti@oulunmatkatoimisto.fi

08-336900 


< Takaisin edelliselle sivulle