MYYNNISSÄ: Rantalakeuden lukijamatka Kiovaan ja Tsernobyliin

TILAA LÖYTYY MATKALLE!

Lähde mukaan historiaa huokuvalle matkalle Ukrainaan. Kultaisten kupolien Kiova on säilynyt hyvin ja siellä on upeita historiallisia rakennuksia. Kiova on myös moderni ja muuttuva kaupunki. Vehreitä puistoja, historiallisia rakennuksia, luostarialueita sekä herkullista ruokaa. Mukanamme pääsee myös vierailemaan karmean kiehtovassa Tsernobylissä, jonne omatoimatkailu on kielletty.


Lataa esite tästä.

Matka-aika: 7. - 11.10.2020 (4 yötä)

Matkakohde: Kiova, Ukraina

Ryhmän koko: 30 henkilöä

 

Lentoaikataulut:

Oulu Helsinki 09.10 - 10.10

Helsinki Kiova 15.05 - 17.10

Kiova Helsinki 09.30 – 11.35

Helsinki Oulu 16.00 - 17.00

 

Matkaohjelma:

Keskiviikko 7.10.2020

Aamulento Oulusta Helsinkiin Finnairin siivin. Helsingissä otamme matkatavarat ulos ja teemme lähtöselvityksen lennollemme Kiovaan. Muutaman tunnin lento Kiovaan, jonne saavumme iltapäivällä. Lentokentällä meitä on bussi vastassa, kuljetus keskustan hotellille. Majoittuminen huoneisiin ja matkanjohtajan johdolla omakustanteiselle illalliselle johonkin läheisistä ravintoloista.

 

Torstai 8.10.2020

Aamiainen hotellissa. Klo 10 aloitamme suomeksi opastetun Kiovan kaupunkikierroksen, jonka aikana tutustumme Kiovan kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Kiovan historialliset rakennukset eivät tuhoutuneet sodassa vaan ne ovat säilyneet hyvin ja niitä on kunnostettu. Kiovassa on monia upeita katedraaleja, monumentteja ja kirkkoja, joita näemme kierroksen aikana. Stopin teemme St. Sophian katedraalissa, jossa vierailemme myös sisällä.

 

Kaupunkikierros päättyy hotellille klo 14, jonka jälkeen vierailemme Ukrainan kriisien mediakeskuksessa matkanjohtajan johdolla. Loppupäivä omatoimista ohjelmaa.

·Vinkki: Kiovassa on Tšernobyl museo, johon voit tutustua omatoimisesti ennen seuraavan päivän retkeä alueelle.

 

Perjantai 9.10.2020

 Aikainen aamiainen hotellissa, jonka jälkeen klo 8 lähdemme kokopäivän kestävälle retkelle Tšernobyliin. Ajomatka alueelle kestää noin 2 tuntia, jonka aikana katsomme dokumenttia aiheesta. Aluetta ympäröi 30km suojavyöhyke, jonka kohdalla tehdään tarkastus. Vierailemme useassa eri kylässä, myös tunnetuimmassa Pripjatin kaupungissa. Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuus tapahtui huhtikuussa 1986. Paikat ovat saaneet rapistua 30 vuotta, eikä niitä ole kunnostettu. Kannattaakin vierailla alueella nyt, koska talot alkavat rapistua ja sortua. Alueella on edelleen säteilyä, mutta vaarallisimpien paikkojen läheisyydessä vieraillaan vain nopeasti tai ne jätetään kokonaan väliin. Ennen poistumista alueelta jokainen vierailija tutkitaan tarkastuspisteillä säteilyn varalta. Yhden päivän retken aikana saatu säteilymäärä jää kuitenkin pienemmäksi kuin mannerten välisen lennon aikana. Nautimme lounaan retken aikana (lounaan kaikki raaka-aineet ovat tuotu alueen ulkopuolelta ja ovat puhtaita). Takaisin Kiovaan palaamme noin klo 19, jonka jälkeen aikaa omatoimiselle illalliselle.

 

Lauantai 10.10.2020

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen vapaata aikaa koko päivä tutustua esimerkiksi kaupungin ostosmahdollisuuksiin sekä upeisiin ravintoloihin.

Kokoonnumme yhteiselle illalliselle paikalliseen ravintolaan. Nautimme 3-ruokalajin illallisen, sisältäen 2 olutta/lasia viiniä.

 

Sunnuntai 11.10.2020

Aikainen aamiainen hotellissa, jonka jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluulento takaisin Helsinkiin ja Ouluun.

 

Pidätämme oikeuden aikataulunmuutoksiin.


Hintaan sisältyy:

- Lennot Finnairin reittikoneella Oulu-Helsinki-Oulu

- Lennot Ukraina International Airlines reittikoneella Helsinki-Kiova-Helsinki

- Majoitus jaetussa 2hh 4 yötä

- Aamiaiset hotellissa

- Kiovan opastettu kaupunkikierros suomeksi opastettuna

- Tsernobylin kokopäiväretki suomeksi opastettuna, sisältäen lounaan

- 1 yhteinen illallinen sis. juomat

- Verot ja viranomaismaksut

- 1 matkalaukku 23kg ruumaan + 7kg käsimatkatavara /hlö

- Rantalakeus- lehden matkanjohtaja mukana matkalla

Matkan hinnat ja toteutuminen edellyttävät vähintään 15 matkustajaa.

 

Matkan hinta: 1128 € / henkilö

Lisämaksusta: Yhdenhengenhuone 256e/4 yötä.


Majoitustiedot: Hotelli Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska **** / 55 Velyka Vasylkivska Str. Kyiv

Tämä hotelli on aivan uusi, ja sijainti erinomaisen keskeinen. Hotellin vieressä on Kiovan Olympiastadion ja kävelymatkan päässä kaikki keskustan nähtävyydet. Hotellin kaikissa huoneissa on ilmastointi/lämmitys, ilmainen Wifi yhteys, tallelokero, minibaari, tv, kahvi/teevälineet, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja. Hotellissa on kuntosali sekä ravintola ja baari.


 

 

Ilmoittautumiset Oulun Matkatoimistoon

Puh. 08-336900

myynti@oulunmatkatoimisto.fi


 


< Takaisin edelliselle sivulle