Radio Pookin kuuntelijamatka Gran Canarialle 2019 helmikuussa

Lähde Radio Pookin kuuntelijamatkalle Gran Canarialle 13-20.2.2019!

Lataa esite

Matka-aika 13.2 – 20.2.2019 (7 yötä)

 

Matkakohde Playa del Ingles, Gran Canaria

 

Ryhmän koko 46-50 henkilöä

 

Lentoaikataulut

Oulu Las Palmas 1750 – 2230

Las Palmas Oulu 0830 – 1700

 

Hintaan sisältyy

- Lennot Norwegianin reittikoneella turistiluokassa

- Majoitus jaetussa 2hh 7 yötä, parvekkeella

- All Inclusive ruoat ja juomat hotellissa

- Edestakaiset lentokenttäkuljetukset Gran Canarialla

- Tervetulotilaisuus hotellissa tai lähialueella

- Kaksi retkeä

- Opaspalvelut kohteessa

- Verot ja viranomaismaksut

- 2 matkalaukkua 20kg ruumaan /hlö

- Oulun Matkatoimiston matkanjohtaja ja Pookin edustaja mukana matkalla

Matkan toteutuminen ja hinnat edellyttävät tiettyä osallistujamäärää (46 hlöä)

 

Matkan hinta 1490 € / henkilö kahden hengen huone, parveke ilman näköalaa (13 huonetta)

Lisämaksusta +60 € / henkilö kahden hengen huone, parveke, näköalalla (11 huonetta)

Lisämaksusta +163 € / henkilö yhden hengen huone, parveke, ilman näköalaa

 

Laskutuslisä 15€/lasku lisätään matkan hintaan.

Hotellitiedot Hotelli IFA Buenaventura *** / Calle Ganigo 6, Playa del Ingles

Tässä suuressa ja viihtyisässä hotellissa voit hyödyntää monia palveluita. Hyvä sijainti lähellä Playa del Inglésin ostoskatuja ja huvituksia. Lomaillessa voit pitää kuntoa yllä kuntosalilla, ottaa tennistunteja ja nauttia ravintolatarjonnasta. Kolme allasaluetta, joissa yhdessä on lämmitetty allas. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Yhdellä altaalla järjestetään aktiviteetteja.

Pienemmällä ja rauhallisemmalla allasalueella on lastenallas, joka on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Lisäksi kaksi ulkoporeallasta, jotka eivät ole lämmitetty. Pyyhepalvelu panttimaksua vastaan lisämaksusta. Ulkoporealtaita (ei lämmitettyjä). Hotellissa on allasbaari Honolulu ja baari Banana sekä englantilainen pubi Freddy´s bar ja Meeting bar . Meeting Barissa on maksuton wifi. Buffet-ravintola La Guitarra ja ravintola PicNic, jossa yksinkertaisia ruokia tarjolla. Maksutta rantalentopalloa, aerobicia ja pöytätennistä. Kuntosali, hierontaa, biljardia, tennistä, tennistunteja ja sukellusta lisämaksusta. Maksuton hotellibussi rannalle. Pelihuone ja ohjelmaa. Maksullinen internetnurkkaus. Musiikin ja liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevinä osassa huoneita.

Valoisia ja tilavia kahden hengen huoneita, joissa on satelliitti-tv ja puhelin. Tallelokero, wifi ja osa tv-kanavista lisämaksusta. Kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain. Parveke huoneissa. Siivous 7 kertaa/viikko.


Playa del Inglésin ihana rantaelämä

Noin kahdeksan kilometriä pitkän ja paikoitellen jopa 100 metriä leveän rannan hiekka on lämmintä ja pehmeää. Ranta ei ole erityisen matalapohjainen, joten se soveltuu parhaiten uimataitoisille aikuisille ja lapsille. Ranta- ja vesiaktiviteetteja on tarjolla paljon. Playa del Inglésissä on viihtyisä rantakatu, jota pitkin voit kulkea nautiskellen merituulesta ja katsellen ihmisvilinää. Mikäli haluat kävellä pidemmälle, voit kävellä Meloneraksen majakalle Maspalomasin keltaisten dyynien kautta tai vehreään San Agustíniin.

Ravintoloita on vaikka millä mitalla, olipa mielessäsi sitten kevyt lounas keskellä päivää tai kolmen ruokalajin illalllinen. Voit valita esimerkiksi italialaisen tai skandinaavisen keittiön väliltä, tai maistella tapaksia ja kanarialaisia erikoisuuksia.

Playa del Inglésissä on parhaat iltamenot

Shoppailu- ja huvittelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja keskittyvät viiteen suureen ostoskeskukseen. Lähde ostoksille kauppoihin, joissa myydään kaikkea mahdollista muodista elektroniikkaan. Osta matkalaukkusi täyteen tuliaisia niin itsellesi kuin ystävillesikin! Yumbo ja Kasbah ovat kaksi suurinta ostoskeskusta, joissa on myös hyvä huvittelu- ja ravintolatarjonta.

Playa del Inglésin syke kiihtyy auringon laskiessa. Täällä on Gran Canarian paras, säihkyvin ja kiihkein iltaelämä! Vie lukemattomia iltoja tutustua kaikkiin diskoihin, pubeihin, tanssiravintoloihin ja yökerhoihin, joissa soitetaan kaikkea uusimmista hiteistä pohjoismaisten tanssiorkestereiden musiikkiin. Monet diskot sulkevat ovensa vasta auringon noustessa. Ihmisiä on monista eri maista, joten täältä löydät uusia ystäviä eri puolilta maailmaa.

MATKA ON TÄYNNÄ


< Takaisin edelliselle sivulle