Rantalakeuden lukijamatka Berliinin joulutoreille

Lataa esite tästä.

Berliinin joulutorit hurmaavat tunnelmallisuudellaan! Joulutorit valaistaan kauniisti iltaisin ja tunnelma on jouluinen. Nauti mukillinen kuumaa hehkuviiniä ja saksalaisia herkkuja, tee jouluostokset täällä!


Matka-aika: 5. – 9.12.2018 (4 yötä)

Matkakohde: Berliini, Saksa

Ryhmän koko: 30 henkilöä

Lentoaikataulut:

Oulu Helsinki 0845 – 0945

Helsinki Berliini 1130 – 1225

Berliini Helsinki 1305 – 1600

Helsinki Oulu 1700 – 1805

 

Hintaan sisältyy:

- Lennot Finnairin reittikoneella turistiluokassa

- Majoitus jaetussa 2hh 4 yötä

- Aamiaiset hotellissa

- Lentokenttäkuljetukset Berliinissä

- Saapumiskuljetuksen yhteydessä suomeksi opastettu kaupunkikierros

- Itsenäisyyspäivän juhlaillallinen (3 ruokalajia juomineen)

- Retki Charlottenburgin linnan joulutorille ja linnan puistossa suomenkielisen oppaan johdolla

- Rantalakeuden matkanjohtaja mukana matkalla

Matkan hinnat edellyttävät vähintään 20 matkustajaa.

 

Matkan hinta:

959 € / henkilö

Laskutuslisä 15€ / lasku lisätään matkan hintaan.

1hh lisämaksu 232€/hlö.


Retkitiedot:

Kaupunkikierros saapumiskuljetuksen yhteydessä

Tämän tulonkuljetukseen yhdistetyn kiertoajelun aikana ehdit saada hyvän yleiskuvan Berliinistä ja sen kehityksestä historian muutoksissa. Kiertoajelulla katsastetaan suosituimmat nähtävyydet kuten Gedächtnis-kirkko, kuuluisa KaDeWe-tavaratalo, diplomaattikorttelit, uutta keskustaa, missä Potsdamin aukio edustaa muurin murtumisen jälkeistä uutta Berliiniä, Checkpoint Charlie, Friedrichstraße ostosmahdollisuuksineen, historiallinen Gendarmenmarkt aukio, jolla sijaitsevat kauniit tuomiokirkot, Konserttitalo, Nikolaiviertel-kortteli, Alexanderplatz ja Fernsehturm TV-torni, Berliinin tuomiokirkko, Museumsinsel-saari, Unter den Linden -bulevardi ja kaupungin symboli Brandenburgin portti ja hallituskorttelit. Mikäli aika antaa myöten ehtii lisäksi nähdä idässä East Side Galleryn ja Karl-Marx-Alleen (DDR:n aikainen paraatikatu).


 

Vierailu Charlottenburgin linnan joulutorilla ja linnan puistossa

Tämä joulutori on yksi Berliinin tunnelmallisimmista, sillä se sijaitsee Charlottenburgin barokkilinnan edustalla. Hämärän laskeuduttua linna ja myös joulutori valaistaan romanttisen kauniisti.

Joulutori on avoinna ma-to klo 14-22 ja pe-su klo 12-22. Julkisen liikenteen bussit pysähtyvät aivan linnaa vastapäätä. Joulutorille on vapaa sisäänpääsy. Edellisinä vuosina mukillinen saksalaista hehkuviiniä (Glühwein) maksoi joulutorilla keskimäärin € 5,50 + € 4,50 pantti mukista. Mukin voi ottaa mukaan matkamuistona tai palauttaa kojulle takaisin (silloin myös pantti palautetaan takaisin).


Hotellitiedot:

Hotelli Hollywood Media Hotel **** / Kurfürstendamm 202, 10719 Berlin

Hotelli sijaitsee Kurfürstendammin ostoskadulla, 5 minuutin kävelymatkan päässä Uhlandstraßen metroasemalta. Berliinin eläintarha sekä kuuluisa Savignyplatz-aukio ravintoloineen ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellissa on tilavat, ilmastoidut ja äänieristetyt huoneet, joissa on kaapelitelevisiot ja minibaarit. Niissä on jonkin Hollywood-tähden tai -ohjaajan elämänkerta ja juliste, hotellin teema on tuttu filmimaailmasta. Asiakkaat voivat vuokrata monenlaisia ​​DVD-elokuvia vastaanotosta ja hotellissa on myös oma elokuvateatteri.

Cleopatra’s Spassa on suomalainen sauna ja höyrysauna, ja hierontahoitoon voi varata ajan. Asiakkaat voivat myös käyttää hotellin solariumia ja pientä kuntosalia. Buffetaamiainen tarjoillaan Bel Air -aamiaisravintolassa. Callas-baarista saa pikkupurtavaa ja eksoottisia cocktaileja, ja hotellikokonaisuuteen kuuluu 2 kumppaniravintolaa.


Matkan maksaminen: Ennakkomaksu 350e/hlö 5.10.2018 mennessä. Loppumaksu 22.10.2018 mennessä. Halutessasi voit maksaa matkan luottokortilla (Visa ja Mastercard). Luottokorttilisämaksu 1 %.

Muutos ja peruutusehdot: Ennakkomaksun eräpäivän jälkeen peruutuskulut ennakkomaksun verran, loppumaksun eräpäivän jälkeen 100 %. Suosittelemme kattavaa matkustajavakuutusta matkalle.

Peruutustilanteissa lääkärintodistus tulee toimittaa viipymättä matkatoimistoon.

Nimenmuutokset ovat kuluttomia lentolippujen lipunkirjoitukseen saakka. Sen jälkeen perimme toimistokulun, jonka lisäksi mahdolliset yhteistyökumppanin perimät muutoskulut.

 

Toimistokulumme on 50eur/hlö, jota ei palauteta muutos- eikä peruutustilanteissa. Emme palauta myöskään laskutuslisää.


Ilmoittautumiset Oulun Matkatoimistoon 31.8.2018 mennessä. ILMOITTAUTUMISIA JATKETTU 1.10 SAAKKA!

Puh. 08-336900

myynti@oulunmatkatoimisto.fi

Nimet tulee ilmoittaa siinä muodossa kuin passissa.

 

Lisätietoja: Hinnat perustuvat tarjousta tehtäessä voimassaoleviin hinnastoihin. Niiden muuttuessa varaamme oikeuden muuttaa tarjousta uusien hinnastojen mukaisiksi. Hinnat ovat sitoumuksetta, samoin aikataulut.

Kyseessä on valmismatka, johon sovelletaan erityisehtoja. Oulun Matkatoimiston valmismatkojen lisä- ja erityisehdot ovat nähtävissä nettisivuillamme https://www.oulunmatkatoimisto.fi/matkaehdot.7.html

Jos teillä ei ole mahdollisuus tutkia ehtoja nettisivuiltamme, voitte tiedustella ehtoja toimistostamme.

Verot ja valuuttakurssit tarkistetaan tarjouksen yhteydessä, kolme viikkoa ennen matkaa ja lipunkirjoituksen yhteydessä. Matkat tehdään kansainvälisillä reittilennoilla ja kuljetusmuodon erikoisluonteesta johtuen matkanjärjestäjällä on oikeus korottaa hintoja sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli lentohinnoissa, polttoainemaksuissa tai viranomaisten vahvistamissa lentoveroissa tapahtuu muutoksia.

Lisätietoja Ulkoministeriön sivuilta www.formin.fi, rokotuksista www.rokote.fi, lentomatkustamisesta ja pakkausohjeet www.finavia.fi. Suosittelemme myös matkustusilmoituksen tekoa https://matkustusilmoitus.fi

Matkalla tulee olla voimassa oleva passi. Suosittelemme että passi on voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarkistathan maahantulomuodollisuudet ja viisumit hyvissä ajoin ennen matkaa.


 

 

Matkaterveisin,

 

OULUN MATKATOIMISTO OY

Kirkkokatu 11 A 9

90100 Oulu

08-336900

myynti@oulunmatkatoimisto.fi


< Takaisin edelliselle sivulle