Rantalakeuden lukijamatka Kroatiaan

Lataa esite tästä.

Kroatian matkojen suosio kasvaa vuosi vuodelta ja Kroatia onkin kohde, johon on todella helppo rakastua. Maa tarjoaa lähes kaikkea, mitä ohjelman täyteiseltä ja rentouttavalta lomalta voi odottaa. Kroatian kristallinkirkkaat vedet, mielenkiintoiset nähtävyydet, hyvä ruoka ja ystävälliset, vieraanvaraiset ihmiset takaavat viihtymisen. Kroatiassa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Kroatia on tunnettu kirkkaansinisistä vesistään eikä Makarskan Riviera tee poikkeusta. Alueen lukemattomilla hienoilla rannoilla nautit auringosta ja uimisesta. Rannikolta seikkailijaluonne löytää useita pikkukivirantoja, jossa rentoutua. Aikaero -1h. Valuutta Kroatian Kuna (HRK).Matka-aika: 19. – 26.9.2018 (7 yötä)

Matkakohde: Makarska, Kroatia

Ryhmän koko: 50 henkilöä

 

Lentoaikataulut:

Oulu Split 1545 – 1805

Split Oulu 1025 – 1455

 

Hintaan sisältyy:

- Lennot Small Planet lentoyhtiöllä turistiluokassa

- Majoitus 7 yötä jaetussa 2hh

- Lentokenttäkuljetukset Kroatiassa

- Apollomatkojen opaspalvelut kohteessa

- Rantalakeuden edustaja matkanjohtajana mukana matkalla

Matkan hinnat edellyttävät vähintään 21 matkustajaa.

 

Matkan hinta:

890 € / hlö yksiö, parveke (3kpl)

970 € / hlö kaksio, parveke (6kpl)

992 € / hlö kaksio, parveke, allasnäköala (4kpl)

989 € / hlö kaksio, maaterassi, allasnäköala (1kpl)

992 € / hlö kaksio, parveke, rajoitettu merinäköala (3kpl)

1001 € / hlö kaksio, parveke, merinäköala (2kpl)

1003 € / hlö kaksio, tilava parveke, merinäköala (1kpl)

1112 € / hlö suurehko kaksio, parveke, allasnäköala (2kpl)

856 € / hlö kolmio neljälle, parveke, merinäköala (1kpl)

 

Kysy hinnat lisävuoteella/lapsihinnat toimistostamme.

Laskutuslisä 15 € / lasku lisätään matkan hintaan.


Lisämaksusta:

1hh lisämaksu 371 € yksiössä. Valitettavasti nais- ja miespaikkoja emme ota vastaan.

Aamiainen 88 € / hlö, puolihoito 202 € / hlö (lapset 2-11v. syövät 1 €).

Voit ostaa Apollomatkojen retkiä paikan päällä Kroatiassa.


Hotellitiedot: Hotelli Romana Beach Resort ****

Romana Beach Resort on viihtyisä huoneistohotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla Makarskan rannalla. Hotellin ja rannan välillä kulkee rantabulevardi, jonka varrella on ravintoloita, baareja ja pieniä kauppoja. Rantabulevardilla on myös hotellin yökerho Aria, mikä on auki muutaman kerran kesässä ja täällä on mm. elävää musiikkia ja muita tapahtumia. Lisämaksullinen bussikuljetus Makarskan keskustaan ja takaisin. Hotellilla on maksuton wifi. Supermarketti hotellin vieressä rantakadulla. Pesulapalvelu lisämaksusta.

 


 

Hotellilla on kaksi isoa uima-allasta ja erillinen lastenallas. Toinen uima-altaista on lämmitetty +20 asteeseen, veden lämpötila saattaa olla matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu. Allasbaari. Hotellin ulkopuolella on kapea pikkukiviranta Buba Beach, missä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Tuolit sijaitsevat rannalla hieman ylempänä ja veteen mennään kiviä pitkin. Hotellin alapuolella olevalla rannalla on Buba Beach Bar tarjoilee virkistäviä cocktaileja. Täällä aurinkotuolit ja -varjot ovat lisämaksusta. Korkeasesongin aikana baari on suosittu kokoontumispaikka niin paikallisten, kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Aqua Center järjestää erilaisia vesiurheilulajeja lisämaksusta rannalla.

Hyvää ja terveellistä ruokaa

Romana Beach Resortin ravintolassa on tarjolla monipuolista ja terveellistä ruokaa koko perheelle, lapsille on suunniteltu oma menu. Parina iltana viikossa, on illallisen jälkeen viihdeohjelmaa. Kahvi- ja mehubaari Mondo Coffeesta saa hyvää kahvia, vastapuristettuja mehuja ja paikallisia leipomotuotteita.

Lapsille on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja lastenkerhossa ja uimakoulussa. Lasten suosikit Polly & Mino seikkailevat hotellissa. Romana Beach Resortissa on maksuton kuntosali ja neljä erilaista ryhmäliikuntatuntia päivittäin.Kävelysauvoja voi lainata panttia vastaan palvelutoimistosta. Sukelluskeskus. Pyöräkärryjä ja juoksurattaita voi vuokrata. Juoksupolkuja ja pyöräilylenkkejä. Hotellilla on tennisklubi, jossa on 12 hiekkakenttää lisämaksusta. Hotellissa on lisäksi spa, missä erilaisia hoitoja, hierontaa, sauna, jacuzzi ja himalajan suolahuone lisämaksusta.

 


 

Raikkaita huoneistoja, joissa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Taulu-tv, minikeittiö ja jääkaappi. Mikro, leivänpaahdin, ja kahvinkeitin. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Siivous 7 kertaa/viikko.


Matkan maksaminen:

Ennakkomaksu 200e/hlö varauksen yhteydessä. Loppumaksu 1.8.2018 mennessä. Halutessasi voit maksaa matkan luottokortilla (Visa ja Mastercard). Luottokorttilisämaksu 1 %.

Muutos ja peruutusehdot:

Ennakkomaksun eräpäivän jälkeen peruutuskulut ennakkomaksun verran, loppumaksun eräpäivän jälkeen 100 %. Suosittelemme kattavaa matkustajavakuutusta matkalle.

Peruutustilanteissa lääkärintodistus tulee toimittaa viipymättä matkatoimistoon.

 

Nimenmuutokset ovat kuluttomia lentolippujen lipunkirjoitukseen saakka. Sen jälkeen perimme toimistokulun, jonka lisäksi mahdolliset yhteistyökumppanin perimät muutoskulut.

 

Toimistokulumme on 50eur/hlö, jota ei palauteta muutos- eikä peruutustilanteissa. Emme palauta myöskään laskutuslisää.

 

 (NIMET TULEE OLLA SIINÄ MUODOSSA KUIN PASSISSA!)

puh. 08-336900 ( Arkisin klo 10-16)

myynti@oulunmatkatoimisto.fi


Lisätietoja:

Hinnat perustuvat tarjousta tehtäessä voimassaoleviin hinnastoihin. Niiden muuttuessa varaamme oikeuden muuttaa tarjousta uusien hinnastojen mukaisiksi. Hinnat ovat sitoumuksetta, samoin aikataulut.

Kyseessä on valmismatka, johon sovelletaan erityisehtoja. Oulun Matkatoimiston valmismatkojen lisä- ja erityisehdot ovat nähtävissä nettisivuillamme http://www.oulunmatkatoimisto.fi/matkaehdot.7.html

Jos teillä ei ole mahdollisuus tutkia ehtoja nettisivuiltamme, voitte tiedustella ehtoja toimistostamme.

Verot ja valuuttakurssit tarkistetaan tarjouksen yhteydessä, kolme viikkoa ennen matkaa ja lipunkirjoituksen yhteydessä. Matkat tehdään kansainvälisillä reittilennoilla ja kuljetusmuodon erikoisluonteesta johtuen matkanjärjestäjällä on oikeus korottaa hintoja sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli lentohinnoissa, polttoainemaksuissa tai viranomaisten vahvistamissa lentoveroissa tapahtuu muutoksia.

 

Lisätietoja Ulkoministeriön sivuilta www.formin.fi, rokotuksista www.rokote.fi, lentomatkustamisesta ja pakkausohjeet www.finavia.fi. Suosittelemme myös matkustusilmoituksen tekoa https://matkustusilmoitus.fi

 

Matkalla tulee olla voimassa oleva passi. Suosittelemme että passi on voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarkistathan maahantulomuodollisuudet ja viisumit hyvissä ajoin ennen matkaa.

 

 

Matkaterveisin,

 

OULUN MATKATOIMISTO OY

Kirkkokatu 11 A 9

90100 Oulu

08-336900

myynti@oulunmatkatoimisto.fi


< Takaisin edelliselle sivulle